Greek Chess Blog

Ελληνικό φόρουμ για το σκάκι …και όχι μόνο!

Συναυλία του Γιάννη Πάριου στο Summer Cup!

Posted by GreekChess.com on 30 June, 2008

Για μία και μοναδική συναυλία θα βρεθεί ο Γιάννης Πάριος στο Πόρτο Καρράς το Σάββατο 12 Ιουλίου, αμέσως μετά τη λήξη του 1ου γύρου του τουρνουά!

Η συναυλία του μεγάλου έλληνα ερμηνευτή είναι ενταγμένη στο φετινό “Porto Carras Festival” και θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος όπου αναμένεται κοσμοσυρροή από σκακιστές …και όχι μόνο! Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τυχόν διαθεσιμότητα δωματίων για το Summer Cup, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Οργανωτική Επιτροπή στο τηλ. 6977973587, fax 2121219426 ή στο email cup2008@greekchess.com

LINKS:

H επίσημη ιστοσελίδα του Summer Cup 2008

Λίστα συμμετοχών Summer Cup 2008

Όλες οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του “Porto Carras Festival 2008”

Oδηγίες για το πως θα έρθετε οδικώς στο Πόρτο Καρράς

One Response to “Συναυλία του Γιάννη Πάριου στο Summer Cup!”

 1. Summer Cup 2008 said

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10-7-2008

  14 ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ “SUMMER CUP 2008”

  Με τις καλύτερες οργανωτικές συνθήκες αναμένεται να διεξαχθεί φέτος το διεθνές σκακιστικό τουρνουά «Summer Cup 2008» στο Πόρτο Καρράς!

  Πρόκειται για τουρνουά open που θα συμπεριληφθεί στην λίστα αξιολόγησης της Διεθνούς Σκακιστικής Ομοσπονδίας (FIDE) για το αγωνιστικό έτος 2008 και αναμένεται η συμμετοχή 80 περίπου σκακιστών και σκακιστριών από 14 χώρες. Ανάμεσα στα ονόματα που θα συμμετάσχουν συμπεριλαμβάνονται οι γκρανμέτρ Αλεξάντερ Ζουμπάρεβ (Ουκρανία) και Ρολάντο Κουτίροβ (Σκόπια), ο διεθνής μετρ Ρόμπερτ Ρις (Ολλανδία), οι γκρανμέτρ γυναικών Αναστασία Κάρλοβιτς (Ουκρανία) και Μαρίνα Μακροπούλου (Ελλάς), οι μετρ Ρόμαν Κλιμέντοβ (Ρωσία), Ανέστης Μιχαηλίδης (Ελλάς), Τόμας Ρόμπερτσεν (Νορβηγία) και Μάρκους Ντέμουτ (Αυστρία) ενώ με πολλές ελπίδες διάκρισης θα αγωνιστούν και οι εξελίξιμοι νέοι μας Γιώργος Κανακάρης και Αναστάσιος Παυλίδης!

  Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 12 έως τις 19 Ιουλίου σε συνεδριακή αίθουσα του συγκροτήματος ΜΕΛΙΤΩΝ***** του Πόρτο Καρράς. Εκτός από τους συμμετέχοντες, το «Summer Cup 2008» προσελκύει και 150 περίπου φίλους του αθλήματος που θα συνδυάσουν τους αγώνες με διακοπές πέντε αστέρων. Μεταξύ των εκλεκτών επισκεπτών συμπεριλαμβάνονται ο Γιώργος Μιχελάκης (διεθνής μετρ και πρόεδρος της επενδυτικής εταιρείας Gladstone Partners), o Aνδρέας Τζερμιαδιανός (διεθνής μετρ και γνωστός συγγραφέας σκακιστικών βιβλίων), ο Φρανσουά Σουπέ (επικεφαλής αξιολόγησης εναλλακτικών επενδύσεων της γαλλικής τράπεζας Societe Generale), ο Θεόδωρος Τσορμπατζόγλου (επικεφαλής του ετήσιου διεθνούς Games Festival), ο Χρήστος Γερογιάννης (πρόεδρος του ΣΟ Παγκρατίου και τέως αντιπρόεδρος της επενδυτικής Alliance Bernstein) και πολλοί ακόμη φίλοι του σκακιού.

  Η αγωνιστική εξέλιξη του τουρνουά θα παρουσιάζεται στην επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων http://www.inChess.com με αποτελέσματα, βαθμολογίες και παρουσίαση επιλεγμένων παρτίδων. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς προσβλέπουν σε μία πετυχημένη οργανωτική προσπάθεια που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες!

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Summer Cup 2008
  Τηλ.: 6977973587, Fax: 2121219426
  Email: cup2008@greekchess.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: